ENGEL EN BENGEL

ENGEL EN BENGEL Altijd lekker, altijd vers

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 329 beoordelingen
28 nov 2021 om 10:44 Heerlijke hamburger, jammer dat we er ruim een uur op hebben moeten wachten. Maar het was het wachten waard. aanrader.
22 nov 2021 om 10:15 Er zat SESAM op het broodje, wat niet tussen de allergenen stond!!! Bovendien zat er niks bij van salade of friet, had misschien beter moeten kijken, maar dit is geen volwaardig 'gerecht'. Bezoging 40m sneller dan aangegeven, stond onder de douche.
17 nov 2021 om 20:20 Eten was koud, droog en slap. De salade was ook over datum en er kwam een schimmel lucht uit traumatische ervaring.
18 jul 2021 om 21:15 Eten was heel lekker, had alleen iets warmer kunnen zijn.
19 jun 2021 om 0:01 Lekkere patatjes en goed klaar gemaakte burgers. Complimenten aan de kok. Goed gedaan 5/5 sterren! :)
18 jun 2021 om 6:59 Het eten was heerlijk en ook nog heel warm. We gaan hier zeker vaker bestellen. Prijs/kwaliteit: uitstekend
6 jun 2021 om 20:33 Heerlijk gegeten. Meer dan genoeg eten. Snelle bezorging. Zal zeker nog eens bestellen.
30 mei 2021 om 22:58 Friet was een beetje droog/ taai. De spareribs leken aangebrand? En het vlees leek ook wel gestoomd / opgewarmd. Erg jammer, want de kwaliteit was gewoon niet goed. Pokebowls prima, maar voor dat bedrag niet wat ik verwacht had. Ga er niet meer bestellen
28 mei 2021 om 21:13 Spareribs besteld. Waren behoorlijk droog. Daarnaast geen friet. Just plain spareribs. Daar kan ik het niet mee sorry.
21 mei 2021 om 20:02 Heerlijk gegeten ! Smaakvol , warm , verzorgd
21 mei 2021 om 13:00 Goed
21 mei 2021 om 11:49 Het eten was perfect, we hebben er weer van genoten!